Spa Wellness terapeut

Postanite stručnjak na području zdravlja i ljepote. Obrazovanje za spa wellness terapeuta Vam daje priliku da steknete široka znanja i iskustva  na području masaže i njege te omogučava razvoj uspješne karijere u svijetu wellnessa i zdravstvenog turizma.

Maser kupeljar

Uđite u svijet zdravlja i wellnessa. U kratkom vremenu naučite tehnike masaže i osnove zanimanja, koje postaje sve traženije te stupite na novi put Vašeg osobnog i poslovnog rasta i razvoja.

Spa Wellness menadžer

Relizirajte sebe kroz poslove voditelja u industriji ljepote, zdravlja i odmora. Vrhunsko upravljanje i vođenje u branši koja raste velikom brzinom te generira profit i nova radna mjesta postaje imperativ kojeg je moguće iskoristiti i postati dio priče o uspjehu.

Health & Wellness Coach

Stupite u novu eru wellness revolucije. Pomognite drugima da izaberu najbolji put do zdravlja i ljepote.

Tko smo

Pionirski rad Jelice Popić, dr. med. na području wellnessa i zdravstvenog turizma s početka milenija rezultirao je dugododišnjim uspješnim radom Učilišta Lovran i vrhunskom pripremom različitih kadrova na polju koje nudi odlične mogućnosti razvoja osobnih potencijala i karijere.

01234

NOVOSTI

DANI OTVORENIH VRATA 

 DATUM ODRŽAVANJA  VRIJEME ODŽAVANJA  TEMA  PREDAVANJA
četvrtak 16.10.2014. 18 sati Osnove marketinga u wellnessu Predavanje o društvenim mrežama; Kako napraviti i voditi facebook page za svoje poduzeće?
srijeda 22.10.2014. 17 sati Uvod u wellness poduzetništvo Pravni oblici i pravila osnivanja poduzeća; Radionica: kako obaviti kvalitetan razgovor za posao?
utorak 28.10.2014. 17 sati Kreativna vizualizacija predavanje+ trening
utorak 04.11.2014. 17 sati Osnove zdrave prehrane Kako se zdravo hraniti?; Trendovi u prehrani.; Radionica zelenih kašastih sokova
petak 14.11.2014. 15-17.30 sati Vježbe masaža za bivše polaznike Obnovite svoje znanje u ugodnom društvu svojih kolega uz vježbe i ponavljanje klasične i aroma spa masaže

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Predavanja i radionice su besplatne za sve zainteresirane.

Obavezna prijava na predavanja i radionice najmanje 2 dana prije održavanja.

Prijave na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili 051/ 293-851.

HTI CONFERENCE EXPO

HTI Konferencija industrije zdrastvenog turizma (HTI Health Tourism Industry Conference) najveći je međunarodni skup ovakve vrste u Hrvatskoj i regiji koji se bavi aktualnim temama iz zdravstenog turizma.

Prvi HTI EXPO će se održati od 24.-26. listopada 2014. u Dioklecijanovim podrumima u Splitu. 

Među izlagačima moći ćete vidjeti i Učilište Lovran.

Posjetite nas i poslušajte predavanje naše ravnateljice dr. med. Jelice Popić.

Wellness Consulting


 

Kontakt

Spa Wellness Akademija
Telefon:
 +385 51 293 851
Fax:
 +385 51 292 451
E-mail: 
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Adresa: 
Šetalište Maršala Tita 19/2
, 51415 Lovran