Spa Wellness terapeut

Postanite stručnjak na području zdravlja i ljepote. Obrazovanje za spa wellness terapeuta Vam daje priliku da steknete široka znanja i iskustva  na području masaže i njege te omogučava razvoj uspješne karijere u svijetu wellnessa i zdravstvenog turizma.

Maser kupeljar

Uđite u svijet zdravlja i wellnessa. U kratkom vremenu naučite tehnike masaže i osnove zanimanja, koje postaje sve traženije te stupite na novi put Vašeg osobnog i poslovnog rasta i razvoja.

Spa Wellness menadžer

Relizirajte sebe kroz poslove voditelja u industriji ljepote, zdravlja i odmora. Vrhunsko upravljanje i vođenje u branši koja raste velikom brzinom te generira profit i nova radna mjesta postaje imperativ kojeg je moguće iskoristiti i postati dio priče o uspjehu.

Health & Wellness Coach

Stupite u novu eru wellness revolucije. Pomognite drugima da izaberu najbolji put do zdravlja i ljepote.

Tko smo

Pionirski rad Jelice Popić, dr. med. na području wellnessa i zdravstvenog turizma s početka milenija rezultirao je dugododišnjim uspješnim radom Učilišta Lovran i vrhunskom pripremom različitih kadrova na polju koje nudi odlične mogućnosti razvoja osobnih potencijala i karijere.

01234

UPISI U TIJEKU

Prijave za tečaj Limfna ručna drenaža- početak tečaja 09.05.2014.

Prošli vikend 22. veljače započeli smo sa školovanjem  za Spa Wellness terapeuta i Masera kupeljara.

Na programima osposobljavanja upisano je 21 polaznika. Analizom anketnih upitnika na pitanje iz kojeg su razloga upisali osposobljavanje polaznici su zaokružili više odgovora, njih 71% odgovorilo je da su  program  upisali radi stjecanja novih znanja i vještina iz osobnih razloga, 57% zbog samozapošljavanja ili pokretanja vlastitog posla, a 50% zbog prilike zapošljavanja u struci nakon završetka školovanja.   

Najveći broj polaznika dolazi iz Primorsko- goranske (9 polaznika) i Istarske županije (7 polaznika), što potvrđuje trend najvećeg broja polaznika upravo iz tih županija. 

Na programu za Spa Wellness terapeuta od ukupno 11 upisanih, 9 polaznika je srednje stručne spreme, dok na programu za Masera kupeljara od ukupno 8 upisanih, 7 polaznika je srednje stručne spreme. Polaznici će steći znanja i iskustva na području masaže i njege, što će im omogućiti razvoj uspješne karijere u wellness industriji.

Našim polaznicima želimo puno uspjeha tijekom školovanja.

Ponosni smo što su dio naše Wellness obitelji.

NOVOSTI

Učilište Lovran u Dalmaciji

Možete nas pronaći u hotelu Split u Splitu gdje sudjelujemo na projektu otvaranja novog wellness centra i obučavamo nove wellness kadrove. Unosimo novitete u wellness ponudu hotela Split, od sada imate priliku relaksirati se i uživati u antistress programima.

              

U travnju se iz Splita selimo u Dubrovniku, u hotel Adria na in house obuku wellness kadrova.

Hotel Maestral započinje s otvaranjem novog wellness centra gdje će novo obučeni Spa wellness terapeuti i Maseri kupeljari  razvijati uspješnu karijeru u wellness industriji.

Ponosni smo što doprinosimo razvoju wellness industrije i što se prepoznaje i cijeni potencijal Učilišta Lovran.

 

 

Kalendar nastave

TRAVANJ 2014.

  • 21.-22.04.2014.

Tui na maser

SVIBANJ 2014.

  • 09.-11.05.2014.

Limfna ručna drenaža

  • 23.-25.05.2014.

Sportska masaža

LIPANJ 2014.

  • 05.-06.06.2014.

Lava shells – masaža školjkama

od 1.06.2014. vršimo upise za verificirane programe:

 

Upisi od 01.06.2014.

 

SPA WELLNESS AKADEMIJA

MASAŽA TEČAJEVI

Wellness Consulting


 

Kontakt

Spa Wellness Akademija
Telefon:
 +385 51 293 851
Fax:
 +385 51 292 451
E-mail: 
 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Adresa: 
Šetalište Maršala Tita 19/2
, 51415 Lovran