O NAMA

Ako ste zainteresirani za stjecanje wellness zanimanja s upisom u e-radne knjižice ili certificiranog stručnog usavršavanja / tečaj masaže i kozmetička njega u području zdravstvenog turizma i wellnessa, ovo je mjesto za Vas !

Mi smo wellness škola u wellness centru, jer edukacije izvodimo po modelu „dualnog obrazovanja“ unutar praktikuma škole u Laurana spa-medical wellness centru. Polaznici uče u realnom okruženju, od najboljih učitelja iz prakse i kroz praksu. Naši predavači i mentori osim što su odlični predavači ujedno su i djelatnici u Laurana spa – medical wellness centru  liječnica, fizioterapeut, kozmetičar, terapeuti i maseri te svoja znanja nesebično prenose iz vlastitog iskustva svakom polazniku naših programa školovanja.

Pridružite nam se i učite pod stručnim vodstvom Jelice Popić dr. med., osnivača i pokretača prvog wellness centra u Hrvatskoj 2000 godine, danas ravnateljica i nastavnica, vodeće i najpoznatije Wellness akademije u regiji.

U 12 godina rada educirali smo preko 2000 polaznika, od kojih je većina zaposlena i samozaposlena u rastućoj industriji ljepote, odmora i zdravlja – wellness i zdravstvenog turizma.

Pomažemo u zapošljavanju – nama se za odabir kadrova obraćaju wellness centri širom Hrvatske jer su njihovi vlasnici ili zaposlenici naši završeni učenici, na pozicijama wellness menadžer / voditelj, wellness terapeut, maser, kozmetičar .

Pomažemo pri otvaranju obrta ili tvrtke: pri otvaranju wellnessa ili centra za masaže, kozmetičkog salona – mi ćemo Vas savjetovati i pomagati te proslijediti kontakte dobavljača za nabavu kvalitetnih i po povoljnoj cijeni: oprema i stolovi za masažu. ulja i eterična ulja za masažu, profesionalni kozmetički proizvodi, potrošni materijal za rad.

Spa Wellness akademija započela je sa radom 2004. godine, a od 2007. godine posluje kao Ustanova za obrazovanje odraslih – Učilište Lovran.

Popis projekata u kojima smo sudjelovali kao izvođači edukativnih programa/radionica te kao partneri:

 1. EU projekt „Enhancing the School Curricula with
  the aim of promoting the Healthy Lifestyle”
  ,
  Srednja strukovna škola Pula, ( od 04.02.2012. do 08.09.2013.)
 2. EU projekt „Šansa je u mojim rukama“
  (od 01.travnja 2015. u tijeku)
 3. EU projekt „Women are looking for a new opportunity / Žene traže novu šansu“
  (od 28.02.2015. u tijeku)

Stojimo na raspolaganju svim partnerima koji su zainteresirani da Učilište Lovran postane njihov partner prilikom prijave na natječaje za EU fondove.

Wellness kao životni stil i kao profesija pogoduje dobrom zdravlju, dobrom osjećaju i razvoju uspješne karijere.Dr. Jelica Popić