DENTALNI ASISTENT/ASISTENTICA

 

Program prekvalifikacije za stjecanje srednje stručne spreme Dentalna asistentica/asistent je Učilištu Lovran odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa RH.

Po završetku školovanja polaznici su osposobljeni za asistiranje doktoru dentalne medicine pri pružanju dentalnih usluga, sudjeluju u provođenju profilakse i organizacije ordinacije sukladno s prihvaćenim standardima, zakonskim obvezama i profesionalnoj etici uz  razvijanje profesionalne savjesnosti i humanog odnosa.

Za polaznike koji se prijave za program prekvalifikacije izvršit će se uvid u svjedodžbe te nastavne planove i programe škole koju su prethodno završili.

Pri tom će se utvrditi:

  • razlike i dopune opće obrazovnih sadržaja koje polaznik treba polagati,
  • razlike i dopune strukovnih sadržaja koje polaznik treba polagati,
  • praktični dio nastave koju polaznik treba obaviti.

Prije početka izvođenja nastave svaki polaznik dobiva Odluku o razlikovnim i dopunskim ispitima opće obrazovnih i stručnih predmeta, iz koje je vidljivo koji se predmeti priznaju i koje obveze polaznik ima u svezi svladavanja programa prekvalifikacije.

Nastavnici i materijalni uvjeti

Nastavnici stručnih predmeta su sa dugodišnjim iskustvom u struci, radu i nastavi, među kojima su doktori dentalne medicine, doktori opće medicine i dentalne asistentice.

U Učilištu Lovran opremljena je školska ordinacija dentalne medicine u  kojoj se organiziraju vježbe dentalnog asistiranja pod vodstvom nastavnika i voditelja vježbi. Teorijski dio nastave se provodi u učionici za opću namjenu, opremljenoj nastavnim sredstvima i pomagalima prema programskim sadržajima

Način plaćanja:

  • za plaćanje ukupnog iznosa odjednom gotovinsko plaćanje (odobrava se 5% popusta)
  • mogućnost plaćanja na rate (do 18 rata)

Cijena školarine za kartično plaćanje (odjednom/na rate): 37.800,00 kn

Cijena svakog dodatnog predmeta iz općeg dijela nastavnog plana je 600,00 kn.

06. listopad 2018.

Upis do 15.09.2018. odnosno do popunjenja upisne kvote. 

PRIJAVITE SE
Nazovite nas

Po završetku programa polaznici dobivaju svjedodžbu s pravom UPISA U E-RADNE KNJIŽICE