Maser
kupeljar

Maser
kupeljar

Maser kupeljar je program osposobljavanja za poslove pružanja usluga masaža. Lako je zapošljivo u sektoru usluga: wellness centar, zdravstveni turizam, fitness centar, salon za masaže, kozmetički salon. Maser se može i samozaposliti ili uz postojeće zaposlenje otvoriti paušalni obrt ili tvrtku u sektoru osobnih usluga.

Što ćete naučiti
Polaznici će po završetku školovanja naučiti teorijske osnove wellnessa,  zdravlja i turizma, osnove građe i funkcije ljudskog tijela, teorijske osnove o saunama i bazenima, komunikacijske vještine, te osnove pokretanja obrta ili tvrtke u sektoru usluga. Steći će vještine za samostalno pružanje usluga klasična masaža, aroma relaksacijska masaža, fango terapija.

Kome je program namjenjen:
Svima koji žele steći znanja i vještina za unaprjeđenje osobnog zdravlja, te razvoj karijere na tržištu wellnessa, zdravlja i ljepote.

Organizacija nastave:
Edukacija traje 2,5 mjeseca kroz tri vikend modula i vježbe 1x tjedno / ili vikendom za pojedince iz udaljenih destinacija  s uključenim smještajem.

Predavači:
Osigurali smo iskusne predavače i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. • Trajanje

  2,5 mjeseca/3 vikend modula + vježbe

 • Uvjeti upisa

  Završena srednja škola
  Navršenih 18 godina

 • Cijena

  5.900 kn (bez smještaja)
  6.500 kn (sa smještajem – 4 noćenja)

  5% popust za plaćanje u cjelini

 • Početak nastave

  19. rujan 2020.


Prijavite se
Nazovite nas

Po završetku obrazovanja polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljenosti za Masera Kupeljara s pravom upisa u E-RADNU KNJIŽICU.

Nakon završenog školovanja dobila sam posao u toplicama za masera. Već nakon godinu dana rada, preuzela sam i odgovornost voditelja wellnessa.Božica Paoletić
 

Podijeli s prijateljima