UČILIŠTE LOVRAN

Dobrodošli na stranice Učilišta Lovran – školske ustanove za obrazovanje odraslih u sektoru zdravstva, wellnessa i zdravstvenog turizma.

Pripremili smo za Vas programe obrazovanja završetkom kojih  ćete steći znanja i kvalifikacije za zapošljavanje i samozaopšljavanje  na sve rastućem tržištu zdravlja i turizma.

Nakon 10 godina uspješnog školovanja polaznika za wellness zanimanja, od ove školske godine u Učilištu Lovran započinje obrazovanje – prekvalifikacija za zanimanje dentalna asistentica/asistent.

Nastava se održava u realnom okruženju. Uz učionice za teorijski dio predavanja opremili smo wellness praktikum i ŠKOLSKU ORDINACIJU DENTALNE MEDICINE  kako bi omogućili učenje u realnom okruženju i pripremili Vas brzi ulazak na tržište rada.

Naši predavači i mentori dolaze iz prakse te svoja znanja nesebično prenose iz vlastitog iskustva svakom polazniku naših programa školovanja.

U 11 godina rada educirali smo preko 2000 polaznika, od kojih se većina zapošljava i/ili samozapošljava.

Pomažemo u zapošljavanju – nama se za pronalazak kadrova obraćaju poslodavci diljem Hrvatske  jer su njihovi vlasnici ili zaposlenici najčešće naši završeni učenici, kao i zbog  prepoznate kvalitete nastave.

Pomažemo pri otvaranju obrta ili tvrtke: pri otvaranju vašeg obrta, tvrtke – mi ćemo Vas savjetovati i pomagati da ostvarite svoje poduzetničke vizije.

Ovdje smo kako bismo vam omogućili da se kvalitetno školujete i da se ostvarite u zanimanjima  koja su ljekovita za one koji pružaju i za one koji primaju usluge za unaprjeđenje i očuvanje zdravlja.

Od ove školske godine u Učilištu Lovran započinje obrazovanje – prekvalifikacija za zanimanje dentalna asistentica/asistent