Suradnici

Suradnici gdje naši učenici provode vježbe i stručnu praksu na programu Fizioterapeutski
tehničar

Thalassotherapia Opatija

Klinika za liječenje, rehabilitaciju i prevenciju bolesti srca i krvnih žila. Referentni centar Ministarstva zdravlja za rehabilitaciju srčanih bolesnika. Referentni centar za zdravstveni turizam i medicinski programirani odmor Ministarstva zdravlja. Nastavna Medicinskog fakulteta u Rijeci i Medicinskog fakulteta u Osijeku. Nastavna baza za provođenje vježbi i stručne prakse na programu sss-prekvalifikacije Fizioterapeutski tehničar Učilišta Lovran – ustanove za obrazovanje odraslih.

Privatna praksa fizikalne terapije i rehabilitacije Tatjana Stakić, Matulji

Ordinacija djeluje na području Općine Matulji preko 17 godina.

Osim što privatne fizikalne terapije, također su i dugogodišnji ugovorni djelatnici HZZO-a za provođenje kućne rehabilitacije, te provodu vježbe za trudnice koje su sufinancirane od strane Općine Matulji i vježbe za trudnice, mame i bebe sufinancirane od Grada Opatije.

THALASSOTHERAPIA CRIKVENICA

Thalassotherapia Crikvenica pruža usluge specijalističkih pregleda, pratećih dijagnostičkih i terapijskih postupaka te rehabilitacijskih programa.

Medicinski wellness
Thalassotherapia Crikvenica koristi stoljetnu tradiciju primjene klimatoterapije i talasoterapije što znači primjenu fizičkih i kemijskih prirodnih ljekovitih činitelja svojstvenih moru i primorju, a to su morski zrak i klima te morska voda. Podrazumijeva ponudu programa ciljano usmjerenih na prevenciju nezaraznih bolesti i ublažavanje posljedica kroničnih nezaraznih bolesti.

Istarske Toplice

Danas su Istarske Toplice u privatnom vlasništvu. S mnoštvo gostiju iz cijele Europe koji dolaze na terapije i odmor, želeći maksimalno iskoristiti blagodati ljekovite vode.

Vizija
Postati vodeći zdravstveno, rehabilitacijski, rekreacijski i SPA resort na području RH, s tendencijom kontinuiranog rasta i razvoja na području Europe ali i ostatka svijeta.

Misija
Voditi poslovanje prema mjerama i standardima u Republici Hrvatskoj, na suvremen i odgovoran način. Pružiti najbolju kvalitetu usluge našim korisnicima, vođenu stručnim i obrazovanim kadrom te pratiti svjetske trendove u medici, zdravstvenoj zaštiti i turizmu.

Klinika za ortopediju Lovran

Klinika za ortopediju Lovran smještena je uz obalnu cestu Rijeka-Pula na stotinjak metara od mora i plaža, neposredno uz šetnicu koja se proteže od Voloskog preko Opatije do Lovrana.

Rad u klinici odvija se kroz ortopedsko-traumatološku, anesteziološku i fizijatarsku djelatnost. U klinici je organizirana 24 satna hitna ortopedsko-traumatološka i anesteziološka služba.

ISTARSKI DOMOVI ZDRAVLJA

Fizikalna medicina i rehabilitacija – ispostava Labin