TEČAJEVI MASAŽA

klasicna masaza

KLASIČNA MEDICINSKA MASAŽA

Polaznici na tečaju uče teorijske osnove građe i funkcije ljudskog organizma s naglaskom na mišićni sustav i tehnike izvođenja klasične medicinske masaže cijelog tijela.


Prijavite se
sportska masaza

SPORTSKA MASAŽA

Polaznici na tečaju uče teorijske osnove i tehniku izvođenja Sportske masaže po regijama: noge, leđa, ruke i vrat.


Prijavite se
rucna limfna drenaza

RUČNA LIMFNA DRENAŽA

Polaznici na tečaju uče teorijske osnove i tehnike izvođenja limfne ručne drenaže na regijama: nogu, leđa, ruku, trbuha i lica


Prijavite se
refleksna masaza stopala

REFLEKSNA MASAŽA STOPALA

Polaznici na tečaju uče teorijske osnove refleksologije, lokaciju refleksnih zona i konkretne vještine masaže i akupresure stopala.


Prijavite se
hot stone masaza

HOT STONE MASAŽA

Polaznici na tečaju uče teorijske osnove i tehnike izvođenja terapeutske i relaksacijske masaže toplim kamenjem.


Prijavite se
lava shells masaza

LAVA SHELLS MASAŽA

Polaznici na tečaju uče teorijske osnove i tehnike izvođenja terapeutske i relaksacijske masaže toplim školjkama.


Prijavite se
aroma masaza

AROMA MASAŽA

Aroma masaža je wellness masaža bazirana na primjeni eteričnih ulja u preventivne svrhe. Polaznici će po završetku tečaja poznavati osnove aromaterapije i energetskog pristupa zdravlju, izabrati eterična ulja, stimulirati čakre i provesti masažu biranim eteričnim uljima, specifičnim pokretima masaže i akupresure.


Prijavite se
tao candle masaza

TAO CANDLE

Polaznici na tečaju uče teorijske osnove i tehniku izvođenja Tao Candle – masaže toplim svijećama po regijama: leđa, stražnja strana nogu, prednja strana nogu, ruke, glava.


Prijavite se
kinesiotaping

OSNOVNI TEČAJ KINESIOTAPING

Kineziološka tehnika koja koristi specijalnu traku (tape), koja svojim biomehaničkim terapijskim efektom višestruko pomaže u liječenju – aktivacijom cirkulacijskih i neuroloških sustava tijela.


Prijavite se
cupping

CUPPING MASAŽA

Tehnika Tradicionalne kineske medicine koja se provodi ventuzama – čašicama. Koristi se u tretmanima bolnih sindroma: lumbaga, bolnog vrata, ramena, lakta, koljena, anticelulitnoj terapiji i tretman bora.


Prijavite se
maderoterapija tijela

MADEROTERAPIJA TIJELA

Maderoterapija je oblik anticelulitne masaže koja se izvodi drvenim valjcima i rolerima dizajniranim za tu namjenu. Cilj ove tehnike je stimulacija limfe što je prvi uvjet u borbi s celulitom, oblikovanje figure i poboljšanje tonusa kože.


Prijavite se
maderoterapija tijela

MADEROTERAPIJA LICA

Maderoterapija lica se izvodi se manjim rolerima i oklagijama te se tako stimulira krvotok, limfa te potiče se stvaranje kolagena i elastina u koži.


Prijavite se
Pomažemo u zapošljavanju i otvaranju obrta ili tvrtke.

Mi smo wellness škola u wellness centru, jer edukacije izvodimo po modelu „dualnog obrazovanja“ unutar praktikuma škole u Ortosan medical wellness centru  Polaznici uče wellness zanimanja u realnom okruženju, od najboljih učitelja iz prakse i kroz praksu. Naši predavači i mentori osim što su odlični predavači ujedno su i djelatnici u Ortosan  – medical wellness centru te svoja znanja nesebično prenose iz vlastitog iskustva svakom polazniku naših programa školovanja.