VODITELJ – MENADŽER KOZMETIČKOG SALONA


Program usavršavanja poslovnih i menadžerskih znanja i vještina za vlasnike i djelatnike kozmetičkih salona koji imaju ambicije razvoja karijere za voditelja/menadžera kozmetičkog salona.

Program je u cjelini fokusiran na znanje koje se temelji na primjerima iz poslovne prakse voditelja edukacije Evgena Geca.

Nastava je organizirana nedjeljom, a nastavni plan obuhvaća analizu postojećeg stanja i definiranje problema vođenja u salonu vlasnika ili djelatnika, organizaciju rada, marketing, promociju i prodaju usluga, te prodajnu komunikaciju.

Osim predavanja tijekom nastave možete očekivati puno primjera iz prakse, radionica, vježbi i prezentacije tehnika prodajne komunikacije.

Kalendar nastave:

  • 30.11.2019.
  • 01.12.2019.
  • 15.12.2019.
  • 19.01.2020.
  • 09.02.2020.
  • 08.03.2020.

Završni ispit: 18.04.2020

Cerifikat: po završetku edukacije Učilište Lovran – medical wellness akademija izdaje polaznicima certifikat/diplomu o završenom usavršavanju.

Nastavni plan i područja učenjaVoditelj obrazovanja: Evgen Gec, prodajni sam savjetnik i predavač i autor dvaju priručnika o prodaji, tri knjige šminke i udžbenika šminkanja srednjoškolskih frizerskih i frizerskih škola i mnogih stručnih članaka za poduzetnike u zemlji i inozemstvu. Dugi niz godina treniram poduzetnike uglavnom iz područja kozmetike, organizacije rada, odnosa sa zaposlenicima te pripreme i primjene prodajnih strategija. Stalni sam savjetnik u raznim medijima, prodajnim tvrtkama i profesionalnim školama.

PRIJAVITE SE
Nazovite nas

Cijena za gotovinsko plaćanje: 9.000 kn / mogućnost plaćanja na 5 mjesečnih rata

Cijena za plaćanje putem kartica: 9.600,00 kn. Kartično plaćanje:  6 rata American karticom ili na  12 rata (Diners, Erste Maestro Plus karticama).


Više tečajeva

Wellness MenadžerWellness TerapeutMaser KupeljarTečajevi masažaHolistički tečajevi

Podijeli s prijateljima