WELLNESS TERAPEUTZanima li Vas školovanje nakon kojeg se možete brzo i lako zaposliti ili samozaposliti u wellnessu i zdravstvenom turizmu. Upišite se na program stručnog osposobljavanja za Wellness terapeuta u Učilištu Lovran – wellness akademija, koje se po završetku upisuje u E-radnu knjižicu

Područja učenja:

 • Zdravlje i wellness
 • Osnove građe i funkcije ljudskog organizma
 • Osnove kupeljarstva i prirodnih ljekovitih činitelja – fango terapija
 • Osnove kozmetologije i osnovni postupci njege kože – njega lica i tijela, anticelulitna masaža
 • Klasična ručna masaža
 • Aroma masaža
 • Limfna ručna drenaža
 • Refleksna masaža stopala
 • Poslovno komuniciranje i bonton
 • Zaštita na radu, higijena i prva pomoć
 • Praktična nastava

Nastava (teorija i praksa) se održava u realnom okruženju u Ortosan medical wellness centru.  Tijekom školovanja polaznici sudjeluju u procesima: naručivanje i prijem klijenta, priprema prostora, opreme, pribora i proizvoda za rad u wellness centru, pružanju usluga i korištenje usluga masaža, kozmetička njega, sauniranje.
Naši su predavači iz prakse – zaposlenici i pružatelji usluga u wellness i zdravstveno turističkom centru u okviru Učilišta (dr.med., wellness terapeut, kozmetičarka, trener yoge)
Program se provodi već 12 godina (od 2006 – preko 1.100 završenih polaznika)
Naši su završeni polaznici uspješni wellness terapeuti diljem Hrvtaske i u zemljama EU (Austrija, Njemačka, Italija, Cruzeri) ili su poduzetnici – osnivači obrta i tvrtke koja pruža wellness usluge)

Trajanje edukacije: 208  sati nastave (4 mjeseca)

Organizacija nastave za polaznike bez smještaja: 5 dvodnevnih (vikend) modula predavanja, prikaz tehnika rada i vježbe. Jednom tjedno održava se praksa – (ujutro ili popodne)

Organizacija nastave za polaznike sa smještajem –  u cijenu školovanja uključen smještaj: 5 trodnevnih (produženi vikend)  modula tokom kojih će se održati teorijska predavanja, prikazi i  vježbe  iz tehnika masaže i kozmetičke njege.

Završni ispit: Završni ispit se sastoji iz 2 dijela: pismena provjera znanja i prezentacija tehnike ili procedure naučene tijekom školovanja.

Pomažemo u zapošljavanju: nama se za odabir kadrova obraćaju wellness centri širom Hrvatske jer su mnogi vlasnici ili zaposlenici naši završeni učenici, na pozicijama wellness menadžera / voditelja, wellness terapeuta, masera, kozmetičara . Pogledajte slobodna radna mjesta.

Pomažemo pri otvaranju i radu vašeg wellnessa/zdravstveno turističkog objekta:  mi ćemo Vas savjetovati prije otvaranja, pomoći u promociji Vaših usluga te proslijediti kontakte dobavljača za nabavu kvalitetnih i po povoljnoj cijeni: oprema i stolovi za masažu, ulja i eterična ulja za masažu, profesionalni kozmetički proizvodi, potrošni materijal za rad.

PRIJAVITE SE

Cijena sa smještajem (12  noćenja)  : 12.300 kn
Cijena sa smještajem (16 noćenja)  : 13.100 kn

Početak nastave: 14. ožujak 2020.


Nazovite nas

Po završetku programa polaznici dobivaju Uvjerenje s pravom UPISA U E-RADNE KNJIŽICE

Više tečajeva

Maser KupeljarWellness menadžerTečajevi masažaHolistički tečajevi
Prezadovoljan sam tečajem i mogućnostima koje mi je ponudio te sam neizmjerno zahvalan svim djelatnicima Wellness akademije u Lovranu sto su mi to omogućili.Daniel Kirinčić

Podijeli s prijateljima