Wellness
terapeut

Wellness
terapeut

Wellness terapeut je program osposobljavanja za poslove masaža i kozmetičke njege lica i tijela. Lako je zapošljivo zanimanje u: wellness centar, zdravstveni turizam, fitness centar, salon za masažu, kozmetički salon. Wellness terapeut se može i samozaposliti ili uz postojeće zaposlenje otvoriti paušalni obrt ili tvrtku u sektoru osobnih usluga.

Što ćete naučiti
Polaznici će po završetku školovanja naučiti teorijske osnove wellnessa,  zdravlja i turizma, osnove građe i funkcije ljudskog tijela, teorijske osnove o saunama i bazenima, komunikacijske vještine, te osnove pokretanja obrta ili tvrtke u sektoru usluga. Steći će vještine za samostalno pružanje usluga klasična masaža, aroma relaksacijska masaža, fango terapija, limfnu ručnu drenažu, reflksnu masažu stopala, njegu lica, anticelulitni tretman (piling tijela, pakung/body wrapping, anticelulitnu masažu).

Kome je program namjenjen
Svima koji žele steći znanja i vještina za unaprjeđenje osobnog zdravlja, rasta, te razvoj karijere u području wellnessa, ljepote i zdravlja.

Organizacija nastave
Edukacija traje 3,5 – 4 mjeseca kroz pet vikend modula i vježbe 1x tjedno / ili vikendom za pojedince iz udaljenih destinacija  s uključenim smještajem.

Predavači
Osigurali smo iskusne predavače  i mentore za vježbe i praktičnu nastavu. • Trajanje

  3-4 mjeseca, 5 vikend modula + vježbe

 • Uvjeti upisa

  Završena srednja škola
  Navršenih 18 godina

 • Cijena

  9.900 kn (bez smještaja)
  11.900 kn (sa smještajem – 10 noćenja)
  12.900 KN (sa smještajem – 15 noćenja)

  5% popusta za plaćanje u cjelosti

 • Početak nastave

  19. rujan 2020.


Prijavite se
Nazovite nas

Po završetku obrazovanja polaznici dobivaju Uvjerenje o osposobljenosti za Wellness terapeuta s pravom upisa u E-RADNU KNJIŽICU.

Prezadovoljan sam tečajem i mogućnostima koje mi je ponudio te sam neizmjerno zahvalan svim djelatnicima Učilišta Lovran što su mi to omogućili.Daniel Kirinčić
 

Podijeli s prijateljima